Salutari!

Cine este BebePic? Suntem o echipa tanara si entuziasta, cu mare drag de fotografie si de lucruri frumoase in general. Si pentru ca am avut norocul ca familia noastra (da, suntem o familie 😊) sa se mareasca cu inca un membru, ne-am gandit sa combinam dragostea si experienta in fotografie cu noile deprinderi de parinte.

Prin urmare, in studioul nostru veti regasi atmosfera calduroasa a copilariei, cu hainute si jucarii pentru cei mici (si foarte mici), pregatite gata sa le faca, ceea ce de multe ori este, prima lor sedinta foto cat mai placuta si vesela. Bineinteles, nici echipamentul profesional nu lipseste.

Pentru taticii mai nerabdatori, dar si pentru mamicile care au nevoie de o pauza cateodata, avem amenajata o camera separata de asteptare. Puteti gasi mai multe detalii despre studioul Bebpic in sectiunea dedicata.

Cui ne adresam? Realizam fotografii frumoase pentru viitoarele mamici, nou-nascuti, sitter (6+ luni), fotografii aniversare sau cu tematica (fotografii de Craciun, Paste, Ziua Mamei, etc.). Si pentru ca familia nu este doar unul, ci mai multi, incercam intotdeauna sa facem cateva fotografii si cu parintii.

Si ca sa ne intelegem mai bine, am descris mai jos clasificarea pachetelor noastre, in functie de varsta sau eveniment:

  • Fotografii gravida – Pachet β€œMaternity” – cere detalii
  • Fotografii nou-nascuti – Pachet β€œNewborn” – cere detalii
  • Fotografii aniversare – Pachet β€œSmash the cake” – cere detalii
  • Fotografii de Craciun, Paste sau altele : Pachet β€œThematic Special” – cere detalii

Va asteptam cu drag in studioul BebePic!